http://www.omegarybno.blog.onet.pl
chciałbym Miłosz żebyś naniósł na pierwszą stronę jeszcze wyniki 6,7 i 8 kolejki. ja mam wyniki meczy z niektórych kolejek! z 6 kolejki: szczytno - ruciane nida 3-1, kozłowo giżycko 0-3, biała piska - omega 2-3; 7 kolejka: giżyuckjo - szczytno 3-1, omega - kozłowo 0-3, ruciane nida - biała piska 3-1; 8 kolejka: szczytno - omega 3-0, biała piska - kozłowo 2-3, wyniku meczu gizycko-ruciane nida nie mogłem znaleźć. a może aktualizację tabeli byś jeszcze zrobił co? jak sadzisz?
Ostatnio edytowany przez kaziki (2008-03-02 10:51:20)
Sądzę, że trzeba zacząć treningi na maxa, żeby w turnieju naszym oraz w LZS i Lidze Działdowskiej pokazać się z jak najlepszej strony!
Zróbmy sobie małe prezenty - wygrajmy turniej o Puchar Przewodniczącego Rady Gminy Rybno, powalczmy jak najlepiej i dojdźmy do finałów i tak zobaczmy co da się ugrać, oraz w Lidze Działdowskiej w finałach zagrajmy na maxa
Król forum
no no no racja niech Kozlowo czuje respect przed omegą xD i w sezonie bedzie trzeba ugrac wiecej dal tych ludzi ktorzy przychodzą na mecze
Od jutra gram na szybkiej linii i tyle, ja nie będę kuźwa schodził na prawą stronę jak mi idzie na szybkiej stronie to albo jak Norek nie chcę się ze mną zamienić to ewentualnie schodzę z Nim po przekątnej albo siadam na ławce. Jak tak to ja pierdzielę, na szybkiej jak Seba mi dogra to mam pierdolnięcie a na tamtej to sory ale nie!!!
Szybka strona (lewa) jest po to żeby szła szybka a nie pod dach, jak ktoś chce wysokie piłki to może iść na prawą stronę ataku. Ja gram na lewej od jutra, jak nie to ktoś może za mnie wejść!!!
Ostatnio edytowany przez kaziki (2008-04-12 14:44:05)