http://www.omegarybno.blog.onet.pl
Strony: 1
Igła ----> niesamowity człowiek w obronie, nie tylko liczy się atak, bo żeby skończyć akcje musimy niestety najprzód xD odebrać zagrywkę, pobawić sięw obronie, a to co wyczynia ostatnio Igiełka to po prostu rewelka! Dla mnie człowiek, który w tym roku zasłużył na miano najlepszego polskiego zawodnika.
ello ello no jak dla mnie Zagumny wymiata
ten koles to mozg siatkowki w Polsce chyba... hmm... odbiro jest potrzebny ale musi byc koles ktory potrafi cos zrobic bez dobrego odbioru
on to wlasnie potrafi!!!
no fakt... taka osoba jest bardzo ważna a jego (Zagumnego) zagrywka to jak dla mnie jedna z najlepszych w reprezentacji. Niby wszyscy się podśmiewają z tych jego "baloników" ale one naprawde sprawiają problemy w przyjęciu. A tak a propos rozgrywających to Ricardo złamał rękę...
proszę o dalsze wypowiedzi na temat zawodników z naszej kadry, głosujcie, na pewno każdy z Was ma kogoś ulubionego, bądź osobę która mu się wydaje w tej chwili za najlepszą w tym sezonie.
Mnie osobiście podoba się gra naszego libero "Igły", to co zbiera z pola jest niesamowite, i to on powinien wg mnie grać w pierwszym składzie naszej Reprezentacji. Chłopak nieźle przeżywa każde zawody!
Strony: 1